PHP Gurus

OndernemerDotnet expertss
Martijn Reitsema
Valentijn Berkien

Contactgegevens onderneming
M. 050 3050215
E. info@phpgurus.nl
W. www.phpgurus.nl

Business

PHP Gurus is een gespecialiseerd recruitmentbureau met kennis van de markt. In tegenstelling tot veel recruitmentbureaus zetten zij in op persoonlijk contact en een open & transparante werkwijze. Dat doen zij tegen tarieven die tot 3x lager zijn dan bij andere recruitment bureaus.

Bij PHP Gurus werken we alleen met ervaren consultants. Dit betekent dat de consultants veel ervaring hebben met het vinden, kwalificeren, enthousiasmeren en plaatsen van kandidaten. Daarnaast heeft PHP Gurus een groot netwerk met duizenden PHP specialisten. Of u nu een ervaren Symfony, Kohana, Zend, Magento of Drupal specialist zoekt, zij zorgen voor de juiste match. Door de combinatie van hard werken, gedrevenheid en kennis weten de consultants snel de geschikte kandidaten aan te dragen voor uw vacature.

Bij PHP Gurus kunt u rekenen op een goede sparringpartner die begrijpt waar u naar op zoek bent. U krijgt een persoonlijke consultant die niet alleen uw vacature kent maar ook de organisatie achter de vacature. Door de open en transparante werkwijze kunnen ze geschikte kandidaten vertellen over – en dus enthousiasmeren voor – uw organisatie. Op deze manier zorgen ze er voor dat kandidaten gemotiveerd en goed voorbereid zijn wanneer ze bij u op gesprek komen.