Lentezaken

Ondernemer
Eelco Bakker

Contactgegevens onderneming
T. 050 26 000 42
M. 06 1826 0826
E. info@eelcobakker.com
W. www.eelcobakker.com

Business

"De wereld ondernemerder maken"
Een grootse ambitie, maar dat past ook wel bij ondernemerschap. Ambitieus zijn en stevige doelen neerzetten. De wereld ondernemender maken, al is dat stap voor stap. Dat begint bij individuen, teams en organisaties. Onze focus ligt binnen een aantal marktgebieden waar ondernemerschap niet altijd vanzelfsprekend is, maar wel steeds belangrijker wordt. Sectoren en organisaties die graag ondernemender willen zijn of hun doelgroep van startende ondernemers actief willen ondersteunen, maar hierbij nieuwe inzichten en expertise willen inzetten.

Onderwijs
Ontwikkelen van maatwerkprogramma's voor ondernemende studenten en docenten. Frisse aanpak en inzet van een groot netwerk.
Ondersteunen van kennisinstellingen bij het ontwikkelen van onderwijsprogramma's, teach the teacher programma's en vraagstukken die spelen rondom valorisatie, incubators en kenniscentra.

Non-profit
Ondersteunen of zelf ontwikkelen van projecten, concepten, organisaties die als doel hebben: bevorderen ondernemerschap.

Ondersteunen van o.a. overheidsorganisaties, zorginstellingen, creatieve industrie met het ontwikkelen van (nieuw) ondernemerschap en beleid.

Teams
Ondernemend potentieel activeren in organisaties, afdelingen of teams. Intrapreneurship of van baan naar bedrijf, focus op ondernemend gedrag.

Vaardigheden en kennis van individuele medewerkers en teams ontwikkelen binnen een maatwerkprogramma. Creativiteit en ondernemerschap inzetten om organisaties beter aan te laten sluiten bij de hedendaagse maatschappij.