Nieuwe website CoE Value050

Geplaatst op: 09-10-2013

De website www.value050.nl is vanaf vandaag 'online'!


Op de website vind je ons complete aanbod - open en maatwerk - voor studenten, docenten en ondernemers, waaronder een duidelijke beschrijving van het 'Groninger model' met alle extra- en intracurriculaire onderdelen.

Verder vind je onder meer nieuws, agenda's voor seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten, maar ook achtergrondmateriaal, methodieken, werkwijzen en literatuurverwijzingen en tientallen inspirerende voorbeelden van jonge ondernemers, start-ups en 'best practices'. En wat vooral belangrijk is, is dat er concrete en goed toepasbare mogelijkheden voor versterking van ondernemerschap, onderwijs en ondersteuning te vinden zijn.

Wanneer je na het bekijken van de website een opmerking of suggestie hebt of een afspraak wilt maken, neem dan contact op met brendina.dallinga@value050.nl of met de docenten en adviseurs die je op de website vindt.

Wij hopen dat de website je kan inspireren en verder op weg kan helpen. Het belang van nieuw en innovatief ondernemerschap, als duurzame motor van economie en maatschappij, is groter dan ooit.

Noteer ook alvast in de agenda: Global Entrepreneurship Week van 18-22 november met veel ondernemende activiteiten in Groningen en NL. Het programma staat op www.gewnederland.nl.

Een overzicht van al onze activiteiten, van het laatste nieuws en van de agenda voor de komende maanden is binnenkort te lezen in een nieuwe editie van onze nieuwsbrief 'Headlines'.