Workshops voor ondernemende studenten

Geplaatst op: 08-04-2015

Mastering Entrepreneurship College en Startup Academy


Workshops voor ondernemende studenten. SCHRIJF IN!
Wekelijks organiseren we bijeenkomsten voor ondernemende studenten en professionals. Open en interactief. Om jouw ondernemerschap te versterken. Gericht op ontwikkeling van jou als ondernemende persoon in het 'Mastering Entrepreneurship College' en op de ontwikkeling van een eigen onderneming in de 'Startup Academy'.

Voor wie?
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor studenten die hun persoonlijk of professioneel ondernemerschap willen ontwikkelen of die nu of in de toekomst een bedrijf willen starten. Allebei kan natuurlijk ook. Je werkt samen met ervaren workshopleiders en maakt kennis met jonge starters. De bijeenkomsten vinden plaats in de incubator Cube050.

Certificaat
Deelnemers die tenminste zeven van de tien bijeenkomsten in een serie bijwonen, ontvangen het certificaat 'Mastering Entrepreneurship College' dan wel het certificaat 'Startup Academy' van het Groningen Center of Entrepreneurship Value050. De serie bijeenkomsten wordt wekelijks aangevuld met nieuwe workshops.

Bekijk hier onze special Mastering Entrepreneurship College en Startup Academy voor meer informatie over de workshops en om je in te schrijven.