• Submenu

Locatie en pand

Het pand van Cube050 aan Kadijk 1 heeft alles in zich dat voor een incubator en voor startende ondernemers van belang is. De incubator is gevestigd op een goed bereikbare locatie op het Zernike Business & Science Park in de directe omgeving van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen, waardoor we de komende jaren de coaching vanuit het onderwijs en de kennisuitwisseling tussen ondernemers en kennisinstellingen beter kunnen organiseren.

Het pand is representatief en voorzien van goede faciliteiten en een uitstekende technische infrastructuur. De meeste kantoorruimten zijn voorzien van flexibele wanden met de mogelijkheid deze samen te voegen. De incubator beschikt, gespreid over drie verdiepingen, over een gezamenlijke receptie, 28 kantoren, 1 vergaderruimte, 1 conferentie-/onderwijsruimte en 3 centrale open ruimten en een dakterras. Alle ruimten zijn voorzien van telefonie- (VOIP) en internetaansluiting. De parkeerplaats direct naast het pand biedt ruime parkeergelegenheid.

Begane grond
Op de begane grond is een ruime entree met receptie, back office en 6 kantoorruimten. Elk kantoor is afzonderlijk af te sluiten. Verder is op de begane grond een dames- en herentoiletgroep, een garderobe, een compleet ingerichte pantry en een wachtruimte in de centrale hal.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 16 kantoorvertrekken, een vergaderkamer, een compleet ingerichte pantry, toiletten en een garderobe.

Tweede verdieping
Op tweede verdieping bevindt zich een grote ingerichte conferentie-/onderwijsruimte voorzien van AV-middelen als beamer en presentatiescherm. De conferentieruimte is standaard voorzien van tafels en stoelen t.b.v. onderwijsactiviteiten, vergaderingen, conferenties, workshops, etc. Op de tweede verdieping worden 4 vertrekken verhuurd ten behoeve van onderwijs- en trainingsactiviteiten, zoals o.a. de Blink uit! minor Da Vinci van de Hanzehogeschool Groningen en het topprogramma De Noorderlingen.

Cube050: goed bereikbare locatie op het Zernike Business & Science Park, vanaf station, centrum en Zernike Campus goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, goede parkeervoorzieningen.