• Submenu

Aanbod en huurtarieven

Kantoorruimten
De kantoorruimten in het gebouw variëren in oppervlakte van 16,20 m² tot 38,88 m². Door flexibele wanden is het mogelijk de kantoorruimten te vergroten. In elk kantoor is centrale verwarming, telefoon- (VOIP) en een internetaansluiting aanwezig.

Het huurtarief van kantoorruimte bedraagt € 175,- per m² per jaar excl. btw voor student- en alumniondernemers van de Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit Groningen. Deze prijs is inclusief GWL, onderhoud aan pand, installaties en terrein, parkeerplaatsen, beveiliging, coaching en begeleiding, netwerkactiviteiten. De huurprijs is exclusief eenmalige aansluitkosten, maandelijkse abonnements- en gesprekskosten internet/VOIP.

De duur van de huurcontracten is flexibel. De maximale huurtermijn is twee jaar. De opzegtermijn is drie maanden.

Werkplekken
In het gebouw kunnen werkplekken worden gehuurd in afgesloten units of in de openbare ruimte. De huurtarieven van werkplekken variëren. Werkplekken in afgesloten units worden per maand verhuurd, waarbij een opzegtermijn van één maand geldt. Werkplekken in de openbare ruimte zijn in ontwikkeling en kunnen - zodra beschikbaar - per dag(deel) worden gehuurd. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven contact met ons op.

Conferentie- en vergaderfaciliteiten
De vergaderruimte op de eerste verdieping is voor de in Cube050 gevestigde ondernemers gratis te gebruiken. Voor gebruik van de conferentiefaciliteiten geldt een intern tarief per dagdeel. Voor informatie over het gebruik van de conferentie- en vergaderruimte door externe partijen en de daarvoor geldende tarieven, kan contact met ons worden opgenomen via het contactformulier, info@cube050.nl of via 050 2103500.