• Submenu

Over Cube050

Cube050 (Creating & Upgrading Business and Entrepreneurship) is een stichting die kennisintensief ondernemerschap stimuleert, begeleidt, ondersteunt en faciliteert. De incubator is een gezamenlijk initiatief van de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen. We moedigen studenten aan om ondernemer te worden, helpen ze in de juiste richting en stellen kantoorruimtes, werkplekken en ondersteunende faciliteiten beschikbaar voor student- en alumniondernemers van beide kennisinstellingen.

Voor wie?
In aanmerking voor kantoorruimten, werkplekken en ondersteunende faciliteiten komen studenten, alumni - tot twee jaar na afstuderen – en medewerkers van de Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit Groningen met:
-  een eigen (innovatieve) onderneming in opstartfase, die niet langer dan 2 jaar geleden is opgericht;
-  specialistische vragen over de ontwikkeling van hun onderneming;
-  een innovatief idee of die een gat in de markt hebben ontdekt;
-  interesse in zelfstandig ondernemerschap.

Aanmelden
Is de incubator Cube050 iets voor jou? Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je gewoon een keer komen kijken? Of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek, waarin wordt bepaald of je in aanmerking komt voor kantoorruimte in Cube050? Neem dan contact met ons op via het contact- of intakeformulier, via e-mail (info@cube050.nl) of telefonisch met Brendina Dallinga via 050 2103500 of 06 22792395.

Cube050: ondernemen tussen ondernemers.